MarCo’s Stedentrip naar Berlijn!

april 19 @ 11:00 - april 22 @ 11:00

stedentrip, marco, berlijn

DE INSCHRIJVINGEN ZIJN GESLOTEN

Dit is een exclusief MarCo event, dus enkel toegankelijk voor onze leden. Er is plek voor 30 personen. Per trein zullen we naar Berlijn gaan en in een hostel slapen met acht bedden op één kamer.

OOK IS DIT EVENEMENT ALLEEN VOOR MENSEN VAN 18 JAAR EN OUDER.

Locatie:
Berlijn (Duitsland)

Adres hostel:
Industriepalast Hostel
Warschauer Strasse 43

Datum:
19-04-19 t/m 22-04-19

Het totaalbedrag van de stedentrip zal uitkomen op €180,- . Hiervoor krijg je het onderstaande:
– Retour trein (heb je geen studentenov, dan betaal je van Schiphol tot Hengelo met 40% korting)
– Verblijf van 3 nachten in het hostel
– Kroegentocht door het centrum van Berlijn
– Avondeten laatste avond
– 2 activiteiten (n.t.b.)

Optioneel bij te boeken op locatie zelf:
Ontbijt (€6,- per persoon, per dag)

VOORWAARDEN INVULLEN FORMULIER
Je kunt je aanmelden via dit formulier, hiermee ga je akkoord met de voorwaarden dat je het gehele bedrag van €180,- zult betalen. Je ontvangt na je aanmelding een mail met de link om je aanbetaling te voldoen. Let op: je krijgt je (aan)betaling NIET terug als je uiteindelijk niet mee kan. Kijk dus goed of je daadwerkelijk mee kunt.

Algemene voorwaarden SV MarCo stedentrip Berlijn 2019

LET OP: De aanbetaling moet voldaan zijn VOOR 28 januari 2019, het totale bedrag moet voldaan zijn VOOR 28 februari 2019.

Betaal hier het restbedrag (€80,-)

Begin:
april 19 @ 11:00