Word lid of schrijf je opnieuw in bij SV MarCo!

Een lidmaatschap bij SV MarCo levert je veel voordelen op. Zo krijg je korting op de aanschaf van je studieboeken, een welkomst drankje op onze borrels en gratis toegang tot workshops. Natuurlijk kun je ook deelnemen aan de vele sociale en inhoudelijke activiteiten die Marco ieder jaar organiseert zoals de borrels na de tentamens en bezoeken aan diverse ondernemingen. Niet alleen gezellig en leerzaam, maar ook ideaal voor je netwerk. Genoeg redenen om lid te worden dus!

Door onderstaand inschrijfformulier in te vullen schrijf je je in voor studievereniging Marco en krijg ook jij toegang tot alle voordelen die Marco jou te bieden heeft. De betaling moet d.m.v. een bankoverschrijving aan studievereniging Marco worden voldaan, na aanmelding krijg je hierover van ons een bevestiging. Belangrijk hiervoor is dat je ook echt je aanmelding submit. Je lidmaatschap is pas geldig nadat de betaling is ontvangen.

BETAAL HIER VOOR JE LIDMAATSCHAP (15,-)