Als lid van SV MarCo beleef jij het ultieme studentenleven!

Studievereniging MarCo is de vereniging voor de opleiding Commerciele Economie aan de Hogeschool van Amsterdam. Bij SV MarCo staat gezelligheid voorop. Maandelijks organiseren wij verschillende activiteiten zoals borrels, kroegentocht, kerstgala, skireis en verschillende workshops en seminars.

Een lidmaatschap bij SV MarCo levert je veel voordelen op. Zo krijg je korting op de aanschaf van je studieboeken, een welkomst drankje op onze borrels en gratis toegang tot workshops. Natuurlijk kun je ook deelnemen aan de vele sociale en inhoudelijke activiteiten die Marco ieder jaar organiseert zoals de borrels na de tentamens en bezoeken aan diverse ondernemingen. Niet alleen gezellig en leerzaam, maar ook ideaal voor je netwerk. Genoeg redenen om lid te worden dus!

Introductie kamp Ardennen

Beerpong toernooi

Salesworkshop

Kroegentocht

Skireis

Bestuur 2019/2020

Voorzitter – Jelle Ritzema
Vicevoorzitter – Nico Tegelberg
Secretaris – Jette Van Diepen
Penningmeester – Chantal Sibrandij

Commissie 2019/2020

Lars Veltman, Kirsten Oostermeijer, Patrick Tokkie, Maaike Buskermolen, Noor Merkelbag en Lucas Glandorf.

Wil jij nou ook in het bestuur of de commissie? Mail dan snel jouw motivatie naar bestuur@svmarco.nl