Partners

The next label logo

The Next Label is actief in de recruitmentmarkt, en verbindt haar klanten met hoogopgeleide IT- en Finance Professionals. En daar geven ze hun eigen draai aan. Want in hun ogen is recruitment veel meer dan enkel mensen en bedrijven verbinden.

Murata draagt bij aan de vooruitgang van de elektronica-industrie door het creëren van innovatieve producten en oplossingen, in nauwe samenwerking met klanten en andere belanghebbenden. Met het hoofdkantoor in Kyoto, Japan, bedienen ze hun klanten met een wereldwijd netwerk van productiefaciliteiten en verkoopondersteuning.

The Linq group is een snelgroeiende sales organisatie in Amsterdam, waar een jong en ambitieus team er alles aan doet om succes te creëren voor onze klanten. Wat ze doen? The Linq group is de one-stop-shop voor alles wat met B2B sales te maken heeft. Wij helpen bedrijven om de salesfunnel te vullen en hun zakelijk netwerk uit te breiden met beslissers binnen de accounts met wie je zaken wilt doen.

Morgan Recruitment Group is een ambitieuze Nederlandse consulting organisatie gespecialiseerd in alle vormen van arbeidsbemiddeling en consultancy. Dagelijks staan ze actief in contact met mooie aansprekende opdrachtgevers en interessante professionals op het gebied van Food, Farmacie, Medical Devices, Chemicals en ICT om ons netwerk verder uit te bouwen. De groep bestaat uit drie niche merken; Morgan Black, Morgan Green en Morgan Lab.

 

De HvA is een kennisinstelling die met een breed aanbod aan beroepsonderwijs een grote variëteit aan studenten opleidt die hun talenten maximaal ontplooien om zelfstandig en op een hoog niveau hun professie uit te oefenen. Door de koppeling van onderwijs en praktijkgericht onderzoek draagt de HvA bij aan de vernieuwing van de beroepspraktijk en de samenleving in en om een internationaal georiënteerd Amsterdam.