Partners

Partners

Wie zijn de partners van SV MarCo?
WhatsApp Image 2021-10-27 at 10.35.05

Morgan recruitment group

Morgan recruitment group is een Recruitment Consultancy bureau gespecialiseerd in Permanente en Interim Recruitment oplossingen (Werving & Selectie en Executive Search) voor specialisten en organisaties in de FMCG & Life Sciences industrie, specifiek gericht op: Food & Beverages (Levensmiddelen), Farmacie & BioTech en Medical Devices (Medische Hulpmiddelen).

logo_61069725e1398

The Next Label

The Next Label is actief in de recruitmentmarkt, en verbindt haar klanten met hoogopgeleide IT- en Finance Professionals. En daar geven ze hun eigen draai aan. Want in hun ogen is recruitment veel meer dan enkel mensen en bedrijven verbinden.

Linqgroup-logo

The Linq group

The Linq group is de one-stop-shop voor alles wat met B2B sales te maken heeft. Ze helpen bedrijven om de salesfunnel te vullen en hun zakelijk netwerk uit te breiden met beslissers binnen de accounts met wie je zaken wilt doen.

HvA-logo-1

Hogeschool van Amsterdam

De HvA is een kennisinstelling die met een breed aanbod aan beroepsonderwijs een grote variëteit aan studenten opleidt die hun talenten maximaal ontplooien om zelfstandig en op een hoog niveau hun professie uit te oefenen. Door de koppeling van onderwijs en praktijkgericht onderzoek draagt de HvA bij aan de vernieuwing van de beroepspraktijk en de samenleving in en om een internationaal georiënteerd Amsterdam.

MuRata

Murata

Murata draagt bij aan de vooruitgang van de elektronica-industrie door het creëren van innovatieve producten en oplossingen, in nauwe samenwerking met klanten en andere belanghebbenden. Met het hoofdkantoor in Kyoto, Japan, bedienen ze hun klanten met een wereldwijd netwerk van productiefaciliteiten en verkoopondersteuning.